Tjänster


Verkstad

 Vi har en fullt utrustad verkstad där vi kan utföra nästan alla reparationer på plats. Vi har möjlighet att svarva och fräsa i en mängd material, tillsammans med bra svetsutrustning.


 

Motorinstallation

Vi hjälper Er hela vägen med er motorinstallation. Från att lossa den gamla motorn, se över och bestämma tillbehör, till att vara med vid er sjösättning och se till att allting fungerar utan problem. Ta kontakt med oss om du är i tankar om att byta motor, så står vi till tjänst.


 

Underhåll och service

En motor måste underhållas på rätt sätt, och vi har allting ni behöver för detta. Vi hjälper Er med motorservice och ser till att motorn fungerar som den ska och att sommaren blir problemfri och njutbar.


 

Reparationer

Om något händer med båten så hjälper vi Er givetvis med felsökning och reparation. Vi utför även tankrengöring om det finns bränsleproblem. Vid frågor eller bokning av reparation så ta kontakt med oss så hjälper vi Er.


 

 

Motorkonservering

Vid säsongens slut blir det dags att se över konservering av motor och båt. Vi utför konserveringar av olika omfattande format som går att skräddarsy efter Ert behov. Ta kontakt med oss innan för en offert och mer information.


 

Mjukvara

Har du den senaste mjukvaran till din motor? Dagens motorer utvecklas fort och består av en stor del elektronik och styrenheter. Detta medför att det är viktigt att mjukvaran är av den senaste versionen. Även felsökningar görs med hjälp av datorer idag. Som auktoriserad för Volvo penta så har vi möjlighet att assistera Er med allt som rör detta. Prata med oss så kan vi hjälpa Er att hålla motorn uppdaterad.